Zaterdag 3 februari 2024

Na een goede nachtrust zat iedereen fris aan de ontbijttafel. Er staat steeds een klein buffetje voor ons klaar: cornflakes, fruit, boterhammen, verschillende kazen, hesp, halalworst, salami, boterhamworst, smeerkaas, choco, confituur, …. Warme chocomelk, koffie, thee, … ook aan verschillende koude en warme dranken geen gebrek. We worden hier echt verwend door onze kookouders.

Om goed voorbereid te zijn op onze eerste skiles van morgen hebben we vandaag reeds onze skibotten, ski’s en helm aangepast. Iedereen is er klaar voor! Spannend….

We laadden daarna onze rugzak in met lunchpakket en drinkbus voor de wandeling van vandaag. We hadden er zin in want de zon was deze morgen al van de partij. Onder die stralende zon wandelden we naar Gibleralm op 1208 m. Eens we boven kwamen, zagen we als beloning een speeltuin. Joehoe!

Ons lunchpakket met een lekker drankje dat smaakt! Zo hadden we genoeg krachten om de afdaling in te zetten en nog een ommetje langs de Lechweg te maken.

Een verfrissende douche voor het avondeten dat deed deugd. Zalig! Genieten.

Na het avondeten speelden we een spelletje bingo. Er werden vele prijzen in de wacht gesleept. Zoals jullie kunnen lezen hebben we weer een fijne dag achter de rug. Hop naar morgen!

6de leerjaar
Els Thiron

Sporten is leuk!

Vandaag stond er een sportieve dag op de kalender. We fietsten richting De Ster. Wat een mooi tempo haalden we! Ginds aangekomen maakten we eerst

Lees meer»
algemeen
Winny Van Moeseke

Dag van de schoonmaak

Vandaag zetten we het schoonmaakteam van het kompas graag eens extra in de bloemetjes!! Een dikke dankjewel om het hier steeds zo netjes te verzorgen.

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Vlaams Parlement

Als afsluiter van ons project ‘Verkiezingen’ trokken we vandaag naar het Vlaams Parlement in Brussel. We hadden een supergids mee met kennis van zaken: onze

Lees meer»

Rollebolle…

Sportdag van de olifanten! Vandaag, dinsdag, zijn we op sportdag geweest met de olifantenklas. Het was een ochtend vol beweging en plezier! We begonnen met

Lees meer»