Zaterdag 3 februari 2024

Na een goede nachtrust zat iedereen fris aan de ontbijttafel. Er staat steeds een klein buffetje voor ons klaar: cornflakes, fruit, boterhammen, verschillende kazen, hesp, halalworst, salami, boterhamworst, smeerkaas, choco, confituur, …. Warme chocomelk, koffie, thee, … ook aan verschillende koude en warme dranken geen gebrek. We worden hier echt verwend door onze kookouders.

Om goed voorbereid te zijn op onze eerste skiles van morgen hebben we vandaag reeds onze skibotten, ski’s en helm aangepast. Iedereen is er klaar voor! Spannend….

We laadden daarna onze rugzak in met lunchpakket en drinkbus voor de wandeling van vandaag. We hadden er zin in want de zon was deze morgen al van de partij. Onder die stralende zon wandelden we naar Gibleralm op 1208 m. Eens we boven kwamen, zagen we als beloning een speeltuin. Joehoe!

Ons lunchpakket met een lekker drankje dat smaakt! Zo hadden we genoeg krachten om de afdaling in te zetten en nog een ommetje langs de Lechweg te maken.

Een verfrissende douche voor het avondeten dat deed deugd. Zalig! Genieten.

Na het avondeten speelden we een spelletje bingo. Er werden vele prijzen in de wacht gesleept. Zoals jullie kunnen lezen hebben we weer een fijne dag achter de rug. Hop naar morgen!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»