Zondag 4 februari 2024

Onze wekker ging deze ochtend een beetje vroeger af. Om half 8 stond er een lekker ontbijtje voor ons klaar. We hadden geluk, er waren pistolets. Smullen maar!

Na een lekker ontbijtje, namen we de bus naar Warth. Daar startte onze eerste dag skiën. We maakten kennis met onze 3 skimonitoren : Lea, Robin en Leander. Voor we van start gingen met de les, warmden we onze spieren op met enkele fijne estafettespelletjes. Voilà, helemaal klaar voor onze eerste 2 uurtjes skiles. We kregen heel wat technische tips en oefenden met veel plezier onder een deugddoend zonnetje. Rond 12 uur mochten we even rusten en konden we genieten van ons lunchpakket.

Na het eten van wat krachtvoer konden we er weer tegen aan. Onze skimonitoren stonden ons op te wachten voor het tweede deel van de skiles. De beginnersgroepen mochten voor de eerste keer op het pannenkoekenliftje. Een hele belevenis, maar met vallen en opstaan is iedereen boven geraakt. Joepie! De gevorderde groep nam de stoeltjeslift naar boven en ontdekte daar al verschillende pistes in Warth. Na twee uurtjes zat de skiles erop en mochten we met de bus naar ons huisje.

We namen vlug ons pannenkoekensleetje en gingen al weer op stap.  We zochten een leuke helling op waar we van konden glijden. De leerlingen probeerden enkele hellingen uit en kozen uiteraard de snelste helling. Ook hier zagen we heel wat gelukkige gezichtjes.

Het was alweer tijd om terug naar ons huisje te gaan, waar de kookies op ons aan het wachten waren met lekkere tomatensoep. Nadien kregen we nog patatjes met boontjes en (halal)worst. Er werd ook een vegetarisch alternatief voorzien. We sloten onze maaltijd af met een lekker kommetje rijstpap. Na het lekkere maal douchten we ons en maakten we ons klaar voor de avondactiviteit.

Deze avond stond er een rustige avondactiviteit op de planning. We verklappen hier nog niet veel over, dat zien jullie binnenkort wel in de brievenbus verschijnen. 😊

We kijken alvast uit naar morgen!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»