Vrijdag 2 februari 2024

Toen we deze morgen wakker werden genoten we met z’n allen van een prachtig uitzicht. Er ligt wel nog wat sneeuw in Bach! Fantastisch gewoon!  

Na een lekker ontbijtje maakten we ons lunchpakket klaar en vertrokken we met de bus naar Elmen. Daar maakten we een klimmetje naar Stablalm met 443 hoogtemeters. Best wel een stevige wandeling. Maar…we deden dit met z’n allen. Knappe wandelaars hier! We speelden daarboven fijn in de sneeuw na onze boterhammetjes. Het begon warempel spontaan te sneeuwen! Al snel was het tijd om de afdaling in zetten.

Toen we terug in ons huisje aankwamen was het douchetijd. Deed dat deugd zeg! We hadden nog tijd voor een half uurtje kamerbezoekjes.

Dan stond een lekkere maaltijd op ons te wachten: een heerlijk soepje, wortelstoemp met kippenhaasjes en voor de veggies/halalleerlingen een groenteburger. Een slagroompuddinkje als dessert kon er ook nog bij!

Dan was het voor de eerste keer diplomauitreiking. We hebben al een sportiefste leerling, een attente leerling, een properste kamer, …

Als avondactiviteit stond de enige echte sneeuwschoolquiz op de agenda. De skiërs, De teletubbies , FC De slimmeriken en De knikkers namen het tegen elkaar op. Heel erg spannend!Wie de winnaars waren? Dat horen jullie bij thuiskomst!

Het was snel stil ten huize Breughel.

Bis morgen!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»