Donderdag 1 februari 2024

Na een veel te korte nacht stonden we deze morgen met valiezen, veel te grote handbagages en heel veel kriebels in de buik te wachten op de bus. Die was stipt op tijd. We zwaaiden de lieve thuisblijvertjes uit en dan …de bus op. We vatten de busrit aan, zonder betogingen en files!

In Moseltal hielden we een eerste sanitaire stop.Even de beentjes strekken en dan de bus weer op!

De boterhammen, sandwiches, spaghettibordjes, snoepzakjes en heerlijke koekjes gingen vlotjes naar binnen!

Een tweede stop hielden we in Gruibingen.Het was een vlotte rit omdat de chauffeurs elkaar afwisselden en zo arriveerden we om 19.45 uur in Bach. Ons huisje ziet er prachtig uit!

We merkten bij het binnenrijden van het dal heel weinig sneeuw. Ook in ons dorpje is er weinig wit te bespeuren. Maar Jeka speelt hier super op in en onze dagplanning zal er anders uitzien. We gaan nu om de dag een volledige skiën in Warth. Dus evenveel ski-uren en extra tijd op de wandel-en speeldagen! Dat wordt vast en zeker top!

De kamers zijn ruim, basic en bijna volledig ingepalmd. Na het uitpakken kregen we nog een lekkere puree met balletjes in tomatensaus. De halalvariant was kebab en de vegetariërs kregen vegetarische balletjes met gegrilde groenten. Dat smaakte heerlijk!

De eerste bladzijden van ons dagboek vulden we ook al aan.

En dan is het nu … slaaptijd!

Tot morgen!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»