Weekverslagje

Zo, de week is alweer voorbij. Maandag een gewoon dagje met veel werk. Want op dinsdag gingen we op stap. We trokken naar het Stropersbos, Fort Bedmar en de Dodendraad. Het was een prachtige herfstdag met een fijn zonnetje! Over deze uitstap de eerste onlinetoets van dit schooljaar. We kregen van iedereen de antwoorden al binnen. Klasse! En… jullie hebben goed geluisterd zesdeklassers: er zijn mooie resultaten bij! De rest van de week was gevuld met nog meer toetsen. Binnenkort een eerste rapportje. Spannend!

We hadden ook generale repetitie van onze poppenkastvoorstelling. Echt tof! Onze petekindjes zullen binnen enkele weken versteld staan van zoveel toneeltalent!

Maandag gaan we zwemmen en bezoeken we voor de eerste keer dit schooljaar de bib. Woensdag is het gezellig ontbijt en vrijdag oriëntatieloop. Daarover volgende week meer. Tot dan!

PS foto’s bosbezoek ( met dank aan fotograaf Louis) in het fotoalbum

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»