Weekverslagje

Zo, de week is alweer voorbij. Maandag een gewoon dagje met veel werk. Want op dinsdag gingen we op stap. We trokken naar het Stropersbos, Fort Bedmar en de Dodendraad. Het was een prachtige herfstdag met een fijn zonnetje! Over deze uitstap de eerste onlinetoets van dit schooljaar. We kregen van iedereen de antwoorden al binnen. Klasse! En… jullie hebben goed geluisterd zesdeklassers: er zijn mooie resultaten bij! De rest van de week was gevuld met nog meer toetsen. Binnenkort een eerste rapportje. Spannend!

We hadden ook generale repetitie van onze poppenkastvoorstelling. Echt tof! Onze petekindjes zullen binnen enkele weken versteld staan van zoveel toneeltalent!

Maandag gaan we zwemmen en bezoeken we voor de eerste keer dit schooljaar de bib. Woensdag is het gezellig ontbijt en vrijdag oriëntatieloop. Daarover volgende week meer. Tot dan!

PS foto’s bosbezoek ( met dank aan fotograaf Louis) in het fotoalbum

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»