Weekverslagje

Zo, de week is alweer voorbij. Maandag een gewoon dagje met veel werk. Want op dinsdag gingen we op stap. We trokken naar het Stropersbos, Fort Bedmar en de Dodendraad. Het was een prachtige herfstdag met een fijn zonnetje! Over deze uitstap de eerste onlinetoets van dit schooljaar. We kregen van iedereen de antwoorden al binnen. Klasse! En… jullie hebben goed geluisterd zesdeklassers: er zijn mooie resultaten bij! De rest van de week was gevuld met nog meer toetsen. Binnenkort een eerste rapportje. Spannend!

We hadden ook generale repetitie van onze poppenkastvoorstelling. Echt tof! Onze petekindjes zullen binnen enkele weken versteld staan van zoveel toneeltalent!

Maandag gaan we zwemmen en bezoeken we voor de eerste keer dit schooljaar de bib. Woensdag is het gezellig ontbijt en vrijdag oriëntatieloop. Daarover volgende week meer. Tot dan!

PS foto’s bosbezoek ( met dank aan fotograaf Louis) in het fotoalbum

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»