Kleuters naar het bos!

Met heel veel taxi-mama’s, -papa’s, -oma’s en -opa’s aan onze schoolpoort kon ons kleine avontuur naar het bos beginnen!

De kikkertjes en beren van juf Els en juf Kris gingen samen op pad. Wat zijn die bomen gróót! En wat zijn die ”prik-dingen” nu? Samen speelden ze meneertje wind en vlogen alle blaadjes in het rond. Gezellig picknicken hoorde daar natuurlijk ook nog bij! Met onze bolletjes in het zalige zonnetje!

De vissen en olifanten van juf Els en juf Georgina gingen een stukje verder het bos in. Bolsters met kastanjenootjes, eikels met hun hoedje, blaadjes, … Er werden veel vonden gedaan. Ze gingen ook meten hoe dik enkele bomen waren… En hoe? Hoeveel kleuters hebben we nodig om de boom te knuffelen… En dat waren er soms meer dan verwacht! Ook de vissen en olifanten gingen picknicken in het bos. Op terugweg naar onze ”taxi’s” zagen we nog enkele prachtige paddenstoelen!

Tot een volgende keer, de kleuterjuffen.

3de leerjaar
Els Van Daele

Bezoek aan de Carrefour

We trokken vandaag met het 3e leerjaar naar de plaatselijke GB.  Juf Christine ging mee als extra begeleiding. Dank u wel daarvoor.  De juf had

Lees meer»

Weekverslagje

Na een fijne sneeuwschool en een deugddoende vakantie zijn we er maandag weer ingevlogen. Al meteen een zwemles op de planning! Ook een bibbezoek hebben

Lees meer»