Rollebolle…

Sportdag van de olifanten!

Vandaag, dinsdag, zijn we op sportdag geweest met de olifantenklas. Het was een ochtend vol beweging en plezier! We begonnen met een dansopwarming waarbij alle kleuters samen dansten. Daarna verspreidden de kleuters zich over verschillende speel- en beweeghoeken om te spelen en te sporten.

De kleuters konden zich uitleven bij de verschillende bewegingsposten. Bij de wieltjespost reden de kinderen op gocarts, loopfietsen, steps en driewielers. Er waren twee grote springkastelen waar waar de kleuters naar hartenlust konden springen, klimmen en klauteren. Op de andere beweegposten kon je met de ballen, grote bouwblokken en een parachute spelen. De kleuters bezochten via een doorschuifsysteem de veertien verschillende speelhoeken. De sportdag werd afgesloten met het Rollebollelied, een vrolijke afsluiting van een ochtend vol beweging en plezier.

Tegen de middag keerden we moe maar tevreden terug naar school. We willen graag alle ouders en grootouders bedanken voor het brengen en halen van de kinderen. Dankzij jullie hulp hebben de kleuters een fijne sportdag gehad!

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»