Maandag 5 februari 2024

Het was nog opvallend stil in huis Breughel deze ochtend toen de juffen ons kwamen wekken. Na een lekker ontbijtje met spek en eitjes maakten we ons klaar om te wandelen richting Jochelspitze. We namen de kabelbaan in Bach tot 1800m hoogte. Wat een adembenemend zicht hadden we daar boven op de top. Onder een stralende zon en met een prachtig uitzicht verorberden we ons lunchpakket met een verfrissend drankje. Daarna speelden we nog even in de sneeuw en wandelden we terug richting Bach via de zomerwandelweg door het bos.

Toen we terug in Bach aankwamen deden we een ommetje richting forelkwekerij en daarna gingen we nog even sleeën op een plekje achter het dorp waar een leuke glijbaan is.

Na een verfrissende douche aten we lekkere (al dan niet vegetarische) lasagne.  We spelen deze avond een ladderspel als avondactiviteit. Daarna dagboek schrijven, diploma’s uitreiken, … en naar dromenland ….

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»