Kompascross 2024

Vandaag was het zover! De jaarlijkse loopwedstrijd stond vandaag op het programma. Het zonnetje was alvast ook van de partij.

Alle klassen kwamen 1 voor 1 aan de beurt voor de cross. We liepen rond de speelplaats, door de sporthal over de banken, door de gangen van de school en langs de kleuterschool. Een mooi maar pittig parcours.  

Hoe tof was het om jullie allemaal met zoveel inzet bezig te zien! Jullie zijn één voor één toppers. Wat een mooie prestaties. Iedereen gaf echt wel het beste van zichzelf.

Aan het einde van de wedstrijd werden de medailles uitgereikt voor de snelste jongens en meisjes van elke klas. Ook de juffen zetten hun beste loopbeentjes voor.

Een welgemeende dankjewel aan alle lopertjes van het Kompas maar ook aan de helpers van het 6de leerjaar. Ook enkele oud-leerlingen kwamen juf Joke een handje toesteken.  Dankzij jullie werd dit een geslaagde sportieve afsluiter van het schooljaar.

Meer sfeerbeelden kan je binnenkort terugvinden in het fotoalbum.

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»