Zaterdag 11 februari 2023

Das wetter: sehr sonnig!

Vanmorgen alweer een heerlijk ontbijtje genomen. Dat was ook nodig want een stevige 2de skiles stond op het programma. Het aantrekken van de skibotten ging al veel vlotter. Iedereen mocht onmiddellijk naar de liften. Parallel skiën,in slalom naar beneden, plügen,een pizzapunt maken, … We hebben het onder de knie. Bij de gevorderden werd de techniek aardig bijgeschaafd. Van onze 2 beginnersgroepen mocht er zelfs al een groepje naar de banananlift. Super toch.

Geen tijd voor een middagsiësta vandaag. Gewapend met ons lunchpakket, pannenkoekensleetje en helm namen we de bus naar Bach om daar dan een heuse beklimming aan te vatten. De wandeling naar Wase telde 258 hoogtemeters over een afstand van 2,7 kilometer.

Toen we boven kwamen,hebben we onze boterhammetjes verorberd en genoten van een lekkere Almdudler, spezi of een skiwasser.

En dan…een partijtje zakglijden! Het was dolle pret,echt de max! Daarna vatten we de afdaling aan. Dat ging erg snel! Handig die sleetjes. Dankzij deze wandeling staan er 18 000 stappen op onze teller.

Na een lekkere pastamaaltijd namen we even tijd om te relaxen na deze intensieve dag. Enkele Rots en Wateractiviteiten zijn daar super voor! We deden rugschrijven, pizzarelaxatie en stil complimentenspel als afsluiter. Natuurlijk schrijven we weer mooie herinneringen in ons dagboek.

Alweer een fijne dag!

Bis morgen!

Strappen met de kleuters!

Wat zagen we hele leuke fietsen vandaag, de kleurrijkste helmen én mooie versierde vlagjes! Onze jaarlijkse strapdag was weer een groot succes. Op de speelplaats

Lees meer»

Strapdag

Vandaag was het Strapdag. Na een swingende start op de speelplaats vertrokken de zesdeklassers met de fiets richting Klein-Sinaai. Wat waren we blij, verheugd, fier,enthousiast,

Lees meer»

Rots en Water

Donderdag stond het eerste lesje Rots en Water op de agenda van het 4de leerjaar. We startten met de rots- en watergroet en oefenden onze

Lees meer»