Zaterdag 11 februari 2023

Das wetter: sehr sonnig!

Vanmorgen alweer een heerlijk ontbijtje genomen. Dat was ook nodig want een stevige 2de skiles stond op het programma. Het aantrekken van de skibotten ging al veel vlotter. Iedereen mocht onmiddellijk naar de liften. Parallel skiën,in slalom naar beneden, plügen,een pizzapunt maken, … We hebben het onder de knie. Bij de gevorderden werd de techniek aardig bijgeschaafd. Van onze 2 beginnersgroepen mocht er zelfs al een groepje naar de banananlift. Super toch.

Geen tijd voor een middagsiësta vandaag. Gewapend met ons lunchpakket, pannenkoekensleetje en helm namen we de bus naar Bach om daar dan een heuse beklimming aan te vatten. De wandeling naar Wase telde 258 hoogtemeters over een afstand van 2,7 kilometer.

Toen we boven kwamen,hebben we onze boterhammetjes verorberd en genoten van een lekkere Almdudler, spezi of een skiwasser.

En dan…een partijtje zakglijden! Het was dolle pret,echt de max! Daarna vatten we de afdaling aan. Dat ging erg snel! Handig die sleetjes. Dankzij deze wandeling staan er 18 000 stappen op onze teller.

Na een lekkere pastamaaltijd namen we even tijd om te relaxen na deze intensieve dag. Enkele Rots en Wateractiviteiten zijn daar super voor! We deden rugschrijven, pizzarelaxatie en stil complimentenspel als afsluiter. Natuurlijk schrijven we weer mooie herinneringen in ons dagboek.

Alweer een fijne dag!

Bis morgen!

3de leerjaar
Els Van Daele

Bezoek aan de Carrefour

We trokken vandaag met het 3e leerjaar naar de plaatselijke GB.  Juf Christine ging mee als extra begeleiding. Dank u wel daarvoor.  De juf had

Lees meer»

Weekverslagje

Na een fijne sneeuwschool en een deugddoende vakantie zijn we er maandag weer ingevlogen. Al meteen een zwemles op de planning! Ook een bibbezoek hebben

Lees meer»