Vrijdag 10 februari 2023

Deze morgen werden de sneeuwklassers om 7.30 uur gewekt door de kerkklok. Sommigen al even wakker, anderen nog met een velletje over hun ogen. Maar tegen 8 uur zat iedereen gezellig aan de ontbijttafel. Pistoletjes met choco, confituur, kaas of hesp. Na het onbijt maakten we een verkenningswandelingetje langs de Lech. Daarna was het ski’s aanpassen. Een hele karwei maar is gelukt.

Als middagmaal was het wortelstoemp met kippenblokjes. De mensen met een aangepast menu aten ook hun buikje rond! Een banaan als dessert voor de snelle suikers!

En dan…de eerste skiles. Onder een stralend zonnetje gaat dat eens zo vlot! Iedereen nam al een keertje de lift. De gevorderde groep ging reeds naar de grote piste! Het gaat verbazend goed vooruit!

Na deze sportieve dag was een verkwikkende douche meer dan welkom.

Daarna alweer de beentjes onder tafel: smosjestijd!

We vulden onze dagboeken in en ook werden de eerste diploma’s uitgereikt. We hadden een sportiefste leerling, een glijbal van de dag, een wandelaar van de dag en zelfs een stilste kamer.

Vanavond is het bingoavond! Wie sleept er een prijsje in de wacht?

Wat er morgen op het programma staat? Dat lezen jullie morgen uiteraard!

Tot dan!

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»