Vrijdag 10 februari 2023

Deze morgen werden de sneeuwklassers om 7.30 uur gewekt door de kerkklok. Sommigen al even wakker, anderen nog met een velletje over hun ogen. Maar tegen 8 uur zat iedereen gezellig aan de ontbijttafel. Pistoletjes met choco, confituur, kaas of hesp. Na het onbijt maakten we een verkenningswandelingetje langs de Lech. Daarna was het ski’s aanpassen. Een hele karwei maar is gelukt.

Als middagmaal was het wortelstoemp met kippenblokjes. De mensen met een aangepast menu aten ook hun buikje rond! Een banaan als dessert voor de snelle suikers!

En dan…de eerste skiles. Onder een stralend zonnetje gaat dat eens zo vlot! Iedereen nam al een keertje de lift. De gevorderde groep ging reeds naar de grote piste! Het gaat verbazend goed vooruit!

Na deze sportieve dag was een verkwikkende douche meer dan welkom.

Daarna alweer de beentjes onder tafel: smosjestijd!

We vulden onze dagboeken in en ook werden de eerste diploma’s uitgereikt. We hadden een sportiefste leerling, een glijbal van de dag, een wandelaar van de dag en zelfs een stilste kamer.

Vanavond is het bingoavond! Wie sleept er een prijsje in de wacht?

Wat er morgen op het programma staat? Dat lezen jullie morgen uiteraard!

Tot dan!

6de leerjaar
Els Thiron

Sporten is leuk!

Vandaag stond er een sportieve dag op de kalender. We fietsten richting De Ster. Wat een mooi tempo haalden we! Ginds aangekomen maakten we eerst

Lees meer»
algemeen
Winny Van Moeseke

Dag van de schoonmaak

Vandaag zetten we het schoonmaakteam van het kompas graag eens extra in de bloemetjes!! Een dikke dankjewel om het hier steeds zo netjes te verzorgen.

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Vlaams Parlement

Als afsluiter van ons project ‘Verkiezingen’ trokken we vandaag naar het Vlaams Parlement in Brussel. We hadden een supergids mee met kennis van zaken: onze

Lees meer»

Rollebolle…

Sportdag van de olifanten! Vandaag, dinsdag, zijn we op sportdag geweest met de olifantenklas. Het was een ochtend vol beweging en plezier! We begonnen met

Lees meer»