Vrijdag 10 februari 2023

Deze morgen werden de sneeuwklassers om 7.30 uur gewekt door de kerkklok. Sommigen al even wakker, anderen nog met een velletje over hun ogen. Maar tegen 8 uur zat iedereen gezellig aan de ontbijttafel. Pistoletjes met choco, confituur, kaas of hesp. Na het onbijt maakten we een verkenningswandelingetje langs de Lech. Daarna was het ski’s aanpassen. Een hele karwei maar is gelukt.

Als middagmaal was het wortelstoemp met kippenblokjes. De mensen met een aangepast menu aten ook hun buikje rond! Een banaan als dessert voor de snelle suikers!

En dan…de eerste skiles. Onder een stralend zonnetje gaat dat eens zo vlot! Iedereen nam al een keertje de lift. De gevorderde groep ging reeds naar de grote piste! Het gaat verbazend goed vooruit!

Na deze sportieve dag was een verkwikkende douche meer dan welkom.

Daarna alweer de beentjes onder tafel: smosjestijd!

We vulden onze dagboeken in en ook werden de eerste diploma’s uitgereikt. We hadden een sportiefste leerling, een glijbal van de dag, een wandelaar van de dag en zelfs een stilste kamer.

Vanavond is het bingoavond! Wie sleept er een prijsje in de wacht?

Wat er morgen op het programma staat? Dat lezen jullie morgen uiteraard!

Tot dan!

3de leerjaar
Els Van Daele

Bezoek aan de Carrefour

We trokken vandaag met het 3e leerjaar naar de plaatselijke GB.  Juf Christine ging mee als extra begeleiding. Dank u wel daarvoor.  De juf had

Lees meer»

Weekverslagje

Na een fijne sneeuwschool en een deugddoende vakantie zijn we er maandag weer ingevlogen. Al meteen een zwemles op de planning! Ook een bibbezoek hebben

Lees meer»