Weekverslagje

Maandag startten we met een online les van het CLB over de studiekeuzes en richtingen in het secundair onderwijs. In de namiddag nog meer info over het freinetonderwijs. Het is de bedoeling dat onze 6de klassers hun blik verruimen en echt zelf op zoek gaan naar wat het best bij hen past.

In de lessen wiskunde leerden we het verschil tussen een brutoloon en een nettoloon kennen. Dat was even schrikken! Ook het getal pi kwam aan bod. We kunnen nu de omtrek van een cirkel perfect berekenen!

Donderdag startte de gedichtenweek rond het thema ‘Thuis’. Associaties en vergelijkingen kennen voor ons geen geheimen meer. Ook hebben we een leuk trapgedichtje gemaakt. Welke woorden ontbreken er? Zoeken jullie mee?

Vandaag is het pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Voor de zesdeklassers een ideale dag om de valies in te pakken. Ja… nog 6 dagen te gaan!

Vergeet maandag de zwemzak niet!

Prettig weekend!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»