Weekverslagje

We kijken terug op een rustige , iets kortere week. We oefenden bij Frans unité 25 verder in met leuke spelopdrachten. Sprong 5 van wiskunde is klaar. En ook thema 3 van wero gaat vlotjes. Bovenal hebben we keihard gewerkt aan de nieuwjaarsbrieven. Nog een beetje afwerking hier en daar en .. ze zijn klaar! In het hoekenwerk zien we prachtige Knexconstructies en indrukwekkende knikkerbanen verschijnen . Knappe STEMactiviteiten. Dan gaan we nu de laatste week voor de kerstvakantie in. Nog enkele toetsen hier, nog een schrijfopdrachtje daar en dan… genieten van deugddoende en virusvrije feestdagen. We maken het extra gezellig in deze donkere dagen en vergeten volgende week onze sloefen niet mee te brengen hé!

Prettig weekend!

Team L6

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»