weekverslagje

De afgelopen week was het voorleesweek. We deden echt toffe dingen: van voorlezen in onze eigen klas, gaan voorlezen in verschillende klassen tot voorgelezen worden door juf Georgina. Echt tof! Ook brachten we onze poppenkastvoorstelling voor de kindjes van het 1ste leerjaar. Wat waren ze aandachtig en enthousiast. In de wiskundelessen stonden percenten op de planning. Ook maakten we de toets na sprong 4. De lessen Nederlands en wero gaan goed vooruit. Vrijdag stond onze klas een beetje op stelten: de Sint en zijn pieten kwamen op bezoek met een speciaal verzoekje voor de zesdeklassers… Maar dat vertellen de leerlingen zelf wel thuis. Niet vergeten: woensdag in pietentenue en zonder boekentas naar school komen graag.

Volgende week komt juf Amber stage doen in onze klas. We wensen haar langs deze weg alvast veel succes toe!

Verder hopen we dat iedereen gezond en wel blijft in deze speciale tijden. We blijven zorg dragen voor onszelf en voor anderen!

Hieronder enkele sfeerbeelden van de voorleesweek. Veel kijkplezier!

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»