Toppertjesdag!

Af en toe maken we er een echte toppertjesdag van in de kleuterschool. De kleuters kijken hier toch altijd wel erg hard naar uit! Dat was dan ook voor heel de school te horen toen we na de speeltijd de gekleurde ballenbadballen naar de speelplaats brachten. Gele, groene, rode, blauwe en oranje ballen… De kleuters kiezen dan een kleurtje en afhankelijk van die kleur, kiezen ze een klas om in te gaan spelen. Omdat we soms ook de kleuters wel eens willen foppen zeggen we niet op voorhand welke kleur welke klas is. Maar omdat het nu de eerste keer was, hebben we ze niet gefopt.

Kozen ze een groene bal, dan gingen ze mee met juf Els van de kikkerklas, geel was voor de berenklas van juf Kris, rood voor de vissenklas van juf Els, blauw voor de olifantenklas bij juf Georgina en kozen ze oranje bal dan gingen ze naar de uilenklas bij juf Renske.

Wij vonden het alleszins erg leuk én de kleuters nog veel leuker!!! Hier en daar hoorde je door de gangen: “dit was er nog niet toen wij hier zaten”!!!

Kijk zeker eens tussen de verschillende foto’s.
De kleuterjuffen

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»