Weekverslagje

We kijken weer terug op een leuke week. Onze eerste echte unité van Frans is klaar en de studeervibes komen boven. Ook alweer een sprong van wiskunde afgewerkt. Het gaat verbazendgoed vooruit! In de taallessen wordt er gewerkt rond instructies. Ons werothema ‘historische figuren’ loopt ook verder. Tijdens de kringgesprekken babbelen de leerlingen vaak over hun sportcarrière. Maar ook de huisdieren passeren de revue. Dat zal maandag zeker zo zijn want dan is het Werelddierendag. Onze poppenkastpoppen en de de trotsdozen zijn bijna klaar. Volgende week werken we weer verder.

Nog leuke dingen op de agenda van de komende week: maandag is het zwemmen, dinsdag is er het bezoek aan de moskee en vrijdag gaan we naar het Stropersbos.

Er zal dan ook geen weekverslagje te lezen maar wel … de alomgekend ‘bosuitstapwebsitetoets’!

We willen graag juf Shauna bedanken omdat ze de vervanglessen zo goed heeft gegeven en we wensen juf Sofie nog veel beterschap toe ! Tot maandag!

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»