Weekverslagje

De allerlaatste schoolweek van 2022 is voorbij. Het was weer een goedgevulde week. We startten de week met een zwemles. We werkten ook onze nieuwjaarsbrieven af. Op dinsdag brachten we een bezoekje aan de bib en ’s avonds was het infovergadering voor de sneeuwschool. We hebben er al zin in! Woensdag kregen we bezoek van de ex-zesdeklassers. Ze vertelden ons honderduit over het reilen en zeilen in de middelbare school. Ze zijn allemaal prima gestart! Ze wachten nu in spanning hun eerste examenrapport af. We duimen voor jullie!

Donderdag was het lichtviering met de ganse school. Een heel fijn moment. Er werd ook bekendgemaakt hoeveel de Warme Kompasmarkt heeft opgebracht!

Vrijdag gingen we dan echt de sneeuwschoolsfeer opsnuiven op de indoorpiste in Terneuzen. Het was echt de max! (foto’s in het fotoalbum van het 6de leerjaar)

Na de middagpauze hadden we een zangstonde onder leiding van Hugokee. Gezellig samen zingen. Top!

Zo, dat was het dan weer.

Graag wensen we jullie langs deze weg prettige eindejaarsfeesten toe en alvast een spetterend 2023!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»