Weekverslagje

We genoten volop van de gezellige wintersfeer nu het een weekje lekker koud was. Al een goede ‘opwarming’ voor de sneeuwschool!

We hadden deze week toets wiskunde van sprong 5. Het werothema rond het weer is afgerond en uiteraard kwam er ook deze week kwam er weer heel wat computervaardigheid te pas op school.

Politieagent Wim kwam de eerste Megales geven. Neen, geen ellenlange les maar een les rond assertiviteit, grenzen stellen, neen leren zeggen. Maar ook wees hij ons op de gevaren van het internet. Noodnummers bellen bracht hij ook maar uiteraard kenden we dit allemaal al van bij de reanimatiecursus!

Donderdagnamiddag stond er een spelletjesnamiddag op de agenda onder leiding van meester Dimitri. De zesdeklassers moesten instructie geven bij een spelletje aan de petekindjes van L1. Langs beide kanten supergemotiveerde leerlingen te zien. Top!

Vandaag ( vrijdag) was het volop voorbereiden voor de warme Kompasmarkt. Dankjewel aan de leerlingenraad om dit samen met juf Christine zo knap te organiseren. Een dikke pluim!

Dankjewel allen voor jullie bezoekje aan onze markt. Hartverwarmend!

En dan nu hop naar de laatste schoolweek van 2023. Een druk weekje wordt het vast: bibbezoek, terugkomdag van de ex-zesdeklassers, lichtjesviering en uiteraard onze skisportdag in Terneuzen! Ondertussen gaan we nog wat ‘gewone’ lessen krijgen ook!

Tot volgende week!

Uncategorized
Els Van Daele

Dag 4: schoolsportklassen

Vandaag de allerlaatste dag dat we naar ‘de Route’ gingen. Jammer, maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Het zonnetje was van de partij

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Dag 3: schoolsportklassen

De dag startten we alweer met een kletsnatte wandeling naar ‘ de Route’. Daar wachtten Liesl en Noa ons op. We begonnen met een turnparcours

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Dag 2: schoolsportklassen

Vandaag werden we om 9u opgewacht in de sporthal ‘de Route’ door Liesl, Noa en Danny. We werden getest hoe goed we konden samenwerken en

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Dag 1: schoolsportklassen

Vandaag de allereerste dag van de schoolsportklassen. Liesl van de sportdienst en haar stagiair Noa zullen deze week in goede banen leiden. We gingen meteen

Lees meer»