Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden. In de werolessen werkten we verder aan het thema ‘ de weerman’ en bij taal zitten we in kijker 3. Er stond deze week ook een herhalingstoets van Frans op de agenda.

We werkten heel veel op de computers . In de les Frans legden we de focus op spreken en dat deden we met een powerpointvoorstelling met aan audio-opname. We werkten ook aan onze foto-opdracht in Canva. Echt toffe resultaten kregen we al te zien!

En… een korte week was het ook: morgen is het voor de juffen en meesters een pedagogische studiedag en voor de leerlingen dus een verlengd weekend. Tijd extra om de kerstboom op te zetten!

Dinsdag komt er iemand van de politie een MEGA-les geven. Daarover volgende week meer . In de namiddag is er een les Rots en Water. Dus dan graag makkelijke kledij aantrekken!

Prettig weekend!

de juffen van L6

Poëzieweek …

Vrienden Als je in mijn arm knijpt op het juiste moment… Als je zegt wat ik net wil gaan zeggen. Als je zwijgt over wat

Lees meer»

Gsm inzamelactie

De inzameldoos voor oude GSM’s is gearriveerd en is te vinden ter hoogte van de leraarskamer. We hebben nog tot 3 februari om in te

Lees meer»