Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag stond Whizzkids weer op de planning. Heel wat ICT-vaardigheden werden hier geoefend. Dinsdag was het dan Stemolympiade: we kregen een vragenreeks met allerlei STEM-opdrachten. Weten jullie niet wat STEM is? Vraag dat dan maar aan de zesdeklassers.

Donderdag leerden we reanimeren. Hierover kunnen jullie meer lezen in een vorig artikeltje op onze blog. En dan…kwam vrijdag de Sint op bezoek. Alweer in stijl met paard en koets dit jaar. De Sint had in plaats van zijn Groot Boek een atlas mee… Daar staan geen namen van (eventuele) stoute kinderen in natuurlijk! Om het boek terug te krijgen, moesten ook de zesdeklassers de zwarte pieten helpen. Ze moesten een pepernotenschieter maken. Een knap staaltje techniek alweer van ons 6de leerjaar!

Dankjewel ook aan de Sint en zijn (ouderraad)pieten: we kregen toffe 3d-pennen en een coole sneeuwschoolbuff!

Zo…dat was het voor deze week.

Niet vergeten: maandag zwemmen en vrijdag geen school voor de leerlingen wegens pedagogische studiedag.

Prettig weekend!

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»