Weekverslagje

Ja… we zijn het ondertussen al goed gewoon in het 6de leerjaar. We kennen het reilen en zeilen, de specifieke zaken,…Kortom: onze (snel)trein is vertrokken en iedereen is mee op deze onvergetelijke reis.

We zijn ons goed aan het voorbereiden op de 2de sprongtoets van wiskunde en ook het eerste werothema zijn we aan het instuderen. Dit doen we zeer begeleid volgens de Cornellmethode om dan binnenkort het leren leren hopelijk onder de knie te hebben.

De taallessen staan in het teken van Raveleijn. Heel erg spannend!

We leggen ook de laatste hand aan de poppenkastteksten en we zoeken passende achtergronden. Volgende week generale repetitie voor de eigen klas. Dat wordt vast fijn!

Volgende dinsdag is het onze uitstap naar het bos en Fort Bedmar. Uiteraard hoef je geen boekentas mee te brengen die dag! Vergeten jullie daarna de online toets niet in te vullen?

Nu eerst genieten van een fijn herfstweekend. En…met z’n allen op post zondag voor de Klingse Boscross?? Succes alvast aan de deelnemers!

Strappen met de kleuters!

Wat zagen we hele leuke fietsen vandaag, de kleurrijkste helmen én mooie versierde vlagjes! Onze jaarlijkse strapdag was weer een groot succes. Op de speelplaats

Lees meer»

Strapdag

Vandaag was het Strapdag. Na een swingende start op de speelplaats vertrokken de zesdeklassers met de fiets richting Klein-Sinaai. Wat waren we blij, verheugd, fier,enthousiast,

Lees meer»

Rots en Water

Donderdag stond het eerste lesje Rots en Water op de agenda van het 4de leerjaar. We startten met de rots- en watergroet en oefenden onze

Lees meer»