Weekverslagje

Ja… we zijn het ondertussen al goed gewoon in het 6de leerjaar. We kennen het reilen en zeilen, de specifieke zaken,…Kortom: onze (snel)trein is vertrokken en iedereen is mee op deze onvergetelijke reis.

We hebben ons heel goed voorbereid op de 2de sprongtoets van wiskunde en ook het eerste werothema hebben we ingestudeerd. Dit doen we zeer begeleid volgens de Cornellmethode om dan binnenkort het leren leren hopelijk onder de knie te hebben.

De taallessen staan in het teken van Raveleijn. Heel erg spannend! Regelmatig pikken we ook een aflevering mee van deze fijne serie.

We legden ook de laatste hand aan de poppenkastteksten en we zochten passende achtergronden. Volgende week generale repetitie voor de eigen klas. Dat wordt vast fijn!

Morgen staat er een sportieve dag op het programma. We trekken naar de Clingse bossen voor een oriëntatieloop samen met het 5de leerjaar.

En dan… genieten van een fijn herfstweekend.

3de leerjaar
Els Van Daele

Bezoek aan de Carrefour

We trokken vandaag met het 3e leerjaar naar de plaatselijke GB.  Juf Christine ging mee als extra begeleiding. Dank u wel daarvoor.  De juf had

Lees meer»

Weekverslagje

Na een fijne sneeuwschool en een deugddoende vakantie zijn we er maandag weer ingevlogen. Al meteen een zwemles op de planning! Ook een bibbezoek hebben

Lees meer»