Weekverslagje

Ja… we zijn het ondertussen al goed gewoon in het 6de leerjaar. We kennen het reilen en zeilen, de specifieke zaken,…Kortom: onze (snel)trein is vertrokken en iedereen is mee op deze onvergetelijke reis.

We zijn ons goed aan het voorbereiden op de 2de sprongtoets van wiskunde en ook het eerste werothema zijn we aan het instuderen. Dit doen we zeer begeleid volgens de Cornellmethode om dan binnenkort het leren leren hopelijk onder de knie te hebben.

De taallessen staan in het teken van Raveleijn. Heel erg spannend!

We leggen ook de laatste hand aan de poppenkastteksten en we zoeken passende achtergronden. Volgende week generale repetitie voor de eigen klas. Dat wordt vast fijn!

Volgende dinsdag is het onze uitstap naar het bos en Fort Bedmar. Uiteraard hoef je geen boekentas mee te brengen die dag! Vergeten jullie daarna de online toets niet in te vullen?

Nu eerst genieten van een fijn herfstweekend. En…met z’n allen op post zondag voor de Klingse Boscross?? Succes alvast aan de deelnemers!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»