Weekverslagje

Zo… de laatste week voor de vakantie zit er al weer op! We startten maandag met een frisse duik in het zwembad. In de namiddag trokken we naar de bib. We zochten een fijn boek voor onze speeddate uit. Ondertussen gingen we ook aan het voorbereiden voor The Masked Griezel. Woensdag hielden we op de kleuterspeelplaats een minifeestje: Marleen de poetsvrouw werkte haar laatste dag en is nu op pensioen!

Op donderdag genoten van een monoloog ‘Het ding’ in GC De Route.

Een spannende vrijdag: het was niet alleen 1 april en de paasklok was geweest maar we hadden ook brandevacuatieoefening. Best wel leerrijk want de zesdeklassers mochten ‘ in de brand blijven ‘ en werden door een voltallig brandweerkorps bevrijd.

In de namiddag genoten we met de ganse school van ‘De kracht van samen’. Onze leerlingenraad bedacht een aantal griezelige, gemaskerde, spreukachtige, .. opdrachten voor elke klas. Het was een fijne voorstelling!

Nu genieten van een fijne vakantie. We verwachten iedereen terug op dinsdag 19 april. Veel plezier!

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»