Weekverslagje

Zo… de laatste week voor de vakantie zit er al weer op! We startten maandag met een frisse duik in het zwembad. In de namiddag trokken we naar de bib. We zochten een fijn boek voor onze speeddate uit. Ondertussen gingen we ook aan het voorbereiden voor The Masked Griezel. Woensdag hielden we op de kleuterspeelplaats een minifeestje: Marleen de poetsvrouw werkte haar laatste dag en is nu op pensioen!

Op donderdag genoten van een monoloog ‘Het ding’ in GC De Route.

Een spannende vrijdag: het was niet alleen 1 april en de paasklok was geweest maar we hadden ook brandevacuatieoefening. Best wel leerrijk want de zesdeklassers mochten ‘ in de brand blijven ‘ en werden door een voltallig brandweerkorps bevrijd.

In de namiddag genoten we met de ganse school van ‘De kracht van samen’. Onze leerlingenraad bedacht een aantal griezelige, gemaskerde, spreukachtige, .. opdrachten voor elke klas. Het was een fijne voorstelling!

Nu genieten van een fijne vakantie. We verwachten iedereen terug op dinsdag 19 april. Veel plezier!

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»

Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Lees meer»