Strapdag in 3 en 4

16 september 2022 – strapdag

Vandaag was het geen ideaal weertje, maar dat hield ons niet tegen. In de voormiddag deden we behendigheidsoefeningen op de speelplaats. We slalomden tussen kegels, reden over fietsbanden, reden rond obstakels, … We bewezen ook onze fietsvaardigheden zoals arm uitsteken, bellen, achter hen kijken. Toen we deze fietsproef goed hadden doorstaan werd het tijd om in de namiddag een fietstocht te doen.

We wachten even af tot de bui over was en dan deden we onze helm op en fluohesje aan. We willen onze fietsbegeleiders nog eens even heel erg bedanken! We vertrokken in het zonnetje, maar onderweg stak de wind op en daarna kregen we nog een plensbui over ons. Maar dat kon de pret niet drukken. Want daardoor waren er ook plassen en modder. We fietsten 8,4km, knap gedaan!

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»