Sneeuwschoolactie

Beste ouders en leerlingen,

In het zesde leerjaar tellen wij stiekem af naar de sneeuwschool. Wij vertrekken op donderdag 10 februari 2022. Zoals jullie wel weten, kost dit een aardige cent. Daarom hebben we een lekkere actie bedacht waarmee jullie ons kunnen steunen. Met onze sneeuwschoolverkoop willen wij geld in het laatje brengen voor onze sneeuwklassen!

Ons assortiment:

  • Chocolade schilfertruffels MELK (200g) aan 4 euro/doosje
  • Chocolade schilfertruffels PUUR (200g) aan 4 euro /doosje
  • Chocolade schilfertruffels CAPPUCCINO (150g) aan 3 euro/doosje
  • Puntzak snoep* (300g) aan 3 euro/zak  *veggie/zonder gelatine

Onze sneeuwschoolactie loopt tot 19 november 2021.
We verwachten jullie bestellingen ten laatste op dinsdag 23 november. De volledige bestelling en de centen geef je in een gesloten omslag af aan je klasleerkracht. Jouw lijst met kopers en bestellingen houd je goed bij (de ingevulde aankoopbriefjes geef ja aan de kopers af)

Je bestelling kan je ophalen op de leverdag. Dat is woensdag 8 december tussen 8 en 9 uur, tussen 11 en 13 uur en tussen 19u en 20u in de polyvalente zaal van onze school.

We danken iedereen alvast voor de inzet!!

De zesdeklassers en sneeuwschoolbegeleiders.

Vragen over bestellingen? Contacteer juf Winny  (winny.vanmoeseke@gbshetkompas.be)
                                                            of Juf Els T. (els.thiron@gbshetkompas.be)

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»