Schoolreis 1-2-3: de Beekse Bergen

Op 25 mei trokken we naar de Beekse Bergen op schoolreis met het 1e, 2e en 3e leerjaar. We vertrokken om 8u en arriveerden iets voor 10 in Hilvarenbeek.

Met het derde leerjaar maakten we eerst een bootsafari en kwamen dan terecht bij de Aziatische dieren in de steppe. Het 1e en 2e leerjaar deed deze bootsafari omgekeerd. Zij deden eerst de wandelsafari om dan met de boot terug te keren naar de ingang.

We zagen de amourtijger van dichtbij en ook de krokodillen. Daarna genoten we van een roofvogelshow. Op de weg naar de picknickplaats schrokken we wel hevig van een gevecht tussen apen. Wat een kabaal maakten die!

Op de picknickplaats aten we onze boterhammen op en speelden we nog wat vooraleer we verder op wandelsafari gingen. We ontdekten hyena’s, okapi’s, giraffen, olifanten, …

We sloten de dag af met een rondje op de speeltuin en dan stapten we de bus op naar huis. Het was een fijne dag!

Meer foto’s vind je in het fotoalbum!

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»