Oriëntatieloop

Vandaag trokken we naar De Klinge waar we een oriëntatieloop deden. We reden uiteraard met de fiets naar daar. Twee fiere juffen: heel de klas was aanwezig met een fiets die in orde was en we telden ook 25 fluohesje. Wisten jullie dat maar liefst 44 % van onze klas ook een helm droeg?

We reden aan een mooi tempo zonder valpartijen.Het was zalig fietsen op het brede gravelpad.

Ginds aangekomen kregen we even wat uitleg over oriëntering met een kompas. We leerden zelfs wat een anagram is! In kleine groepjes startten we aan de opdrachten. Eens een opdrachtje volbracht snel terughollen naar Bil waar we een letter kregen als de opdracht was gelukt. Het was al snel middag.

Maar na het verorberen van onze boterhammen konden we weer verder doen met nieuwe opdrachtjes. Sfeerbeelden vinden jullie hieronder.

Moe maar voldaan verzamelden we om 15 uur om de terugrit aan te vatten. Dankjewel aan onze fietsbegeleiders om ons veilig heen en terug te brengen!

Het was alweer een toffe en sportieve dag!

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»