Onze eigen poppenkast!

Een vraagje op Facebook of er iemand een poppenkast te leen had bracht Nander van het 6de leerjaar op een fantastisch idee: als ik nu eens zelf een poppenkast timmer? Zo gezegd, zo gedaan.

Samen met Ward, Senne en Liam begonnen ze er zaterdag aan. Eerst materiaal gaan sprokkelen bij opa Eddy ( opa van Nander),papa Steve ( papa van Liam) en opa Remi ( opa van Ferre). Dan kon onder leiding van papa Kris (papa van Nander) de opdracht starten. Ze zaagden, klopten en schuurden er op los. Dat zien jullie in de foto’s hieronder. Er werd mooi samengewerkt en…de poppenkast krijgt stilaan vorm. Ozmani kwam er zondag ook nog bij voor de schilderwerken. De gordijntjes werden ontworpen door Yente DM. Jammer… door ziekte kon zij niet ter plekke komen.

Wat een mooi project en een knap staaltje van samenwerken en vriendschap zien we hier! Dankjewel aan Nander, Liam, Senne, Ozmani, Yente en Ward voor het ontwerpen en maken van deze mooie poppenkast. Ook dankjewel aan Remi, Kris, Eddy, Steve en natuurlijk aan fotograaf Nicky!

2 fiere en dankbare juffen!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»