Onze eigen poppenkast!

Een vraagje op Facebook of er iemand een poppenkast te leen had bracht Nander van het 6de leerjaar op een fantastisch idee: als ik nu eens zelf een poppenkast timmer? Zo gezegd, zo gedaan.

Samen met Ward, Senne en Liam begonnen ze er zaterdag aan. Eerst materiaal gaan sprokkelen bij opa Eddy ( opa van Nander),papa Steve ( papa van Liam) en opa Remi ( opa van Ferre). Dan kon onder leiding van papa Kris (papa van Nander) de opdracht starten. Ze zaagden, klopten en schuurden er op los. Dat zien jullie in de foto’s hieronder. Er werd mooi samengewerkt en…de poppenkast krijgt stilaan vorm. Ozmani kwam er zondag ook nog bij voor de schilderwerken. De gordijntjes werden ontworpen door Yente DM. Jammer… door ziekte kon zij niet ter plekke komen.

Wat een mooi project en een knap staaltje van samenwerken en vriendschap zien we hier! Dankjewel aan Nander, Liam, Senne, Ozmani, Yente en Ward voor het ontwerpen en maken van deze mooie poppenkast. Ook dankjewel aan Remi, Kris, Eddy, Steve en natuurlijk aan fotograaf Nicky!

2 fiere en dankbare juffen!

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»