De laatste weken in het 3e leerjaar

Nog wat leuke, mooie momenten om het derde leerjaar in stijl af te sluiten. Donderdag was het mondiale vorming en we deden de vredestokkendans en we beluisterden een mooi verhaal bij juf Fouzia. In de namiddag hoorden we het verhaal van de bij en maakten een bijenhotel om zo mee de zorgen te dragen voor de uitstervende bijen.

Vrijdag gingen we met de fiets naar de Ster. Nog eens bedankt aan alle fietsbegeleiders, zonder jullie zou het een onmogelijke klus geweest zijn. Wij raakten veilig naar de Ster en terug, knap gefietst allemaal! Aangekomen op de Ster bezochten we even de dieren en bewonderden we 2 kleine reeënkalfjes. Daarna gingen we op het aquapark spelen. De boterhammen waren zeer welkom en daarna speelden we strandspelen en speelden we in de speeltuin. En dan trokken we terug de fiets op.

Maandag was het loopwedstrijd, de uitslagen staan online, knap gelopen allemaal! Dank u wel juf Joke voor de organisatie.

Vandaag werden we dan door de ouderraad getrakteerd op een lekker ijsje, dank u wel!

Morgen is het voetbalwedstrijd en donderdag mogen we wieltjes meebrengen, want dan houden we een wieltjesmoment. Verder sluiten we vrijdag af met gezelschapspelletjes spelen en zwaaien we de 6e-klassers uit. En dan kan de vakantie beginnen!

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»