Bosbezoek met alle kleuters

Vandaag was dé dag! Eindelijk gingen we naar het bos. We hebben dan wel een “bos” op school waar de kleuters graag gaan spelen, maar het is niet te vergelijken met het échte bos. We konden gelukkig weer rekenen op vele taxi-mama’s, -papa’s, -opa’s, … Waarvoor onze dank!

De kikkertjes van juf Els en de beren van juf Kris gingen samen op pad met juf Sigrid erbij. Ze ontdekken verschillende herfstschatten en konden ze dan ook verzamelen in hun eigen zakje. Plots stak ook de wind op en zagen ze allerlei blaadjes de lucht invliegen.
De vissen van juf Els en de olifanten van juf Georgina gingen al wat verder in het bos met juf Renske erbij. Af en toe ontstond er ook een mini-loopwedstrijd, want wie ging nu die eerste paddenstoel vinden? De olifanten hadden ook de opdracht om een trommelstok te vinden, de ene vond al een dikkere of langere stok dan de andere. De vissen waren dan weer gefascineerd door de tamme kastanje en de ‘prikke’bolster!

Natuurlijk stond er ook een gezellige picknick op ons programma, nadien konden we ook nog wat gaan spelen en genieten in het bos. Het was al snel weer tijd om terug te gaan.

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»