BAM-sportdag in de poëzieweek.

Een BAM-sportdag staat garant voor een bewegingslandschap geschikt voor het 3de leerjaar waarbij interactieve spelen en sporten centraal staan. Niet verwonderlijk dat we deze ochtend vroeg op post waren. Want wij hadden zo een dagje voor de boeg. De leerlingen waren er helemaal klaar voor. Onze chauffeurs stonden om half 9 paraat om ons weg te brengen. Dank u wel daarvoor!
We werkten aan onze praktische vaardigheden, balvaardigheid, spring- en beweegvaardigheden, actie en reactievermogen. Er waren gekke fietsen, gezelschapsspelen, blind een parcours lopen, snelheid testen, hoe hard kunnen we op een doel trappen en nog zoveel meer. De leerlingen amuseerden zich rot en het werd een heel fijne voormiddag. Onze chauffeurs brachten ons veilig terug naar school.

Het was dan ook moeilijk om ons in de namiddag nog te concentreren. Gelukkig is het vanaf donderdag poëzieweek en als voorbereiding lazen we tijdens het kwartierlezen in gedichtenbundels. De juf had 25 gedichtenbundels voorzien. We kiezen elke dag een ander boek en daarna mogen er 4 leerlingen een leuk gedichtje uit hun boek voorlezen. We hoorden al heel wat grappige gedichtjes. Het is een aangename manier om kennis te maken met poëzie. Volgende week gaan we een stapje verder en bij het afronden van de poëzieweek schrijven we zelf een gedicht.

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»