Weekverslagje

Ja… we zijn het ondertussen al goed gewoon in het 6de leerjaar. We kennen het reilen en zeilen, de specifieke zaken,…Kortom: onze (snel)trein is vertrokken en iedereen is mee op deze onvergetelijke reis.

We hebben ons heel goed voorbereid op de 2de sprongtoets van wiskunde en ook het eerste werothema hebben we ingestudeerd. Dit doen we zeer begeleid volgens de Cornellmethode om dan binnenkort het leren leren hopelijk onder de knie te hebben.

De taallessen staan in het teken van Raveleijn. Heel erg spannend! Regelmatig pikken we ook een aflevering mee van deze fijne serie.

We legden ook de laatste hand aan de poppenkastteksten en we zochten passende achtergronden. Volgende week generale repetitie voor de eigen klas. Dat wordt vast fijn!

Morgen staat er een sportieve dag op het programma. We trekken naar de Clingse bossen voor een oriëntatieloop samen met het 5de leerjaar.

En dan… genieten van een fijn herfstweekend.

algemeen
Els Van Daele

DANK U WEL!

Ondanks de regen werden we gisteren niet tegengehouden om er fijn schoolfeest van te maken. Dit zou niet mogelijk zijn zonder de vele helpende handen,

Lees meer»

DANKJEWEL!!!

Bedankt aan alle helpende handen voor en achter de schermen om er een prachtig schoolfeest van te maken! Dankjewel om zo talrijk aanwezig te zijn!

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Staying alive!

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Smaakroute met LEF

Vrijdag fietsten we doorheen de verschillende deelgemeenten van Sint-Gillis-Waas langs Lokale, Ecologische en Faire bedrijven. Ons avontuur startte bij Oxfam wereldwinkel waar we wat meer

Lees meer»