Woensdag 7 februari 2024

Vanmorgen verzamelden we op de eerste verdieping van ons huisje en wekten met z’n allen onze jarige van de dag: Emma werd vandaag 12 jaar. Gelukkige verjaardag Emma van ons allemaal!

Na een heerlijk ontbijtje met kaiserschmarrn maakten we ons klaar voor de wandeling. Omdat we zo een flinke wandelgroep mee hebben, konden we maar liefst 2 wandelingen aan elkaar breien. Maar liefst Deze voormiddag trokken we naar Wase waar we nog wat speelden en ons lunchpakketje aten. Terug beneden namen we de bus richting Holzgau waar we een klimmetje deden naar de hangbrug. Een fantastische ervaring!

Terug in ons huisje deed een douche zeker deugd. We hadden wel wat meer tijd nodig want we smukten ons op voor … de feestavond!

Als avondeten stond er varkenslapje of kaasburger met bloemkool in kaassaus en patatjes op het menu. Nog wat vitamientjes bijtanken met een fruitsalade zodat we er tegenkonden voor de fuif!

Ja… onze laatste avond hier was een regelrecht succes! We zongen, dansten, feesten, … tot we er bij neervielen!

Bis morgen!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»