Woensdag 7 februari 2024

Vanmorgen verzamelden we op de eerste verdieping van ons huisje en wekten met z’n allen onze jarige van de dag: Emma werd vandaag 12 jaar. Gelukkige verjaardag Emma van ons allemaal!

Na een heerlijk ontbijtje met kaiserschmarrn maakten we ons klaar voor de wandeling. Omdat we zo een flinke wandelgroep mee hebben, konden we maar liefst 2 wandelingen aan elkaar breien. Maar liefst Deze voormiddag trokken we naar Wase waar we nog wat speelden en ons lunchpakketje aten. Terug beneden namen we de bus richting Holzgau waar we een klimmetje deden naar de hangbrug. Een fantastische ervaring!

Terug in ons huisje deed een douche zeker deugd. We hadden wel wat meer tijd nodig want we smukten ons op voor … de feestavond!

Als avondeten stond er varkenslapje of kaasburger met bloemkool in kaassaus en patatjes op het menu. Nog wat vitamientjes bijtanken met een fruitsalade zodat we er tegenkonden voor de fuif!

Ja… onze laatste avond hier was een regelrecht succes! We zongen, dansten, feesten, … tot we er bij neervielen!

Bis morgen!

6de leerjaar
Els Thiron

Sporten is leuk!

Vandaag stond er een sportieve dag op de kalender. We fietsten richting De Ster. Wat een mooi tempo haalden we! Ginds aangekomen maakten we eerst

Lees meer»
algemeen
Winny Van Moeseke

Dag van de schoonmaak

Vandaag zetten we het schoonmaakteam van het kompas graag eens extra in de bloemetjes!! Een dikke dankjewel om het hier steeds zo netjes te verzorgen.

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Vlaams Parlement

Als afsluiter van ons project ‘Verkiezingen’ trokken we vandaag naar het Vlaams Parlement in Brussel. We hadden een supergids mee met kennis van zaken: onze

Lees meer»

Rollebolle…

Sportdag van de olifanten! Vandaag, dinsdag, zijn we op sportdag geweest met de olifantenklas. Het was een ochtend vol beweging en plezier! We begonnen met

Lees meer»