Weekverslagje

We blikken weer terug op een goed gevulde schoolweek. Op maandag was het eenmalig turnen. Dus meteen een sportieve start. In de lessen wiskunde werkten we rond tijdrekenen, ruimtelijke oriëntatie, tabellen en grafieken. De taallessen rond ‘magische figuren’ zijn heel erg boeiend. Bij Frans leerden we heel wat bij over de Tour de France.

Woensdag trakteerde de ouderraad op een gezellig ontbijt. We aten ons buikje rond! Dankjewel ouderraad en helpende handen!

Donderdag startte onze sneeuwschoolactie. We proberen centjes in te zamelen en daarom verkopen we stroopwafeltjes en zeevruchten. Heerlijk! We verkopen binnenkort ook kunstwerkjes van onszelf. Daarover later meer.

Omwille van het regenweer gingen we niet naar het bos vandaag maar toch hadden we onze handen vol. In de voormiddag werden we opnieuw echte kunstenaars om in de namiddag ons dan om te toveren tot poppenkastspelers. We hadden generale repetitie. Het was echt de moeite! Onze petekindjes zullen kunnen genieten van toffe verhalen volgende week.

We mochten ons ook nog uitleven op het toffe springkasteel voor de Dag van de jeugd. We kregen ook een leuke gadget.

Dan gaan we nu naar de laatste week voor de vakantie . Maandag zwemzak niet vergeten!

Prettig weekend!

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»