Weekverslagje

Alweer een week voorbij! We werkten in de lessen wiskunde rond de oppervlakte van allerlei figuren en ook berekenden we percenten. Ideaal als het binnenkort weer solden zijn! We leerden ook over de verschillende klimaattypes en kwamen heel wat te weten over het weer! Ondertussen studeren we thuis of in de studie voor het thema ‘Het gouden ei”. De lessen Frans waren niet makkelijk want de passé composé kwam aan bod. Gelukkig maakte juf Caitlin dit onderwerp interactief en waren we intensief bezig met deze materie. Zij zorgde de afgelopen week nog voor meer fijne lesmomenten. Haar stageperiode is achter de rug. We willen haar bedanken voor de toffe lesjes en we wensen haar veel succes in haar onderwijscarrière.

Vandaag was het nationale foute truiendag. Heel wat zesdeklassers trokken hun beste kerstoutfit aan!

In de namiddag stond de jaarlijkse spelletjesnamiddag met het eerste leerjaar op de planning. Het was alweer een fijn petekindjesmoment!

En dan nu… hop naar de laatste schoolweek van 2023. En het wordt vast en zeker een topweek:

Maandag zwemmen ( vergeet de zwemzak en eventueel de kledij voor het zwemdiploma niet) , woensdag terugkomdag voor de 6de klassers, donderdag vredesactiviteit met de ganse school en vrijdag skiën in Terneuzen met aansluitend zangstonde ! Geen feestjes en verhaaltjes dus maar een actieve week op de planning!

Prettig weekend!

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»