Weekverslagje

Deze week hadden we een beweegknappe week. Maandag zwemmen, dinsdag turnen en vrijdag fietsen en oriëntatieloop. Weten jullie dat we dit schooljaar al 65 km gefietst hebben met onze klas?

Het was ook een STEMmige week. We deden met de ganse klas mee aan de STEMolympiade. Best wel pittige opdrachtjes die we probeerden op te lossen. De antwoorden gingen mee met de postbode. Nu is het afwachten of er iemand naar de halve finale gaat… Ook aan de Whizzkidswedstrijd nemen we deel. Dit zijn opdrachtjes waar heel wat ICT-vaardigheden voor nodig zijn. Dit werken we volgende week verder af.

De oriëntatieloop vrijdag was echt keitof. Met kaart en kompas opdrachtjes oplossen in het bos. Wat een tempo, wat een klasse! Knap gedaan zesdeklassers! Ook een pluim voor juf Joke om dit te organiseren voor ons. En dankjewel aan onze vaste fietsbegeleiders!

Hop nu naar de laatste week voor de vakantie. Nog even doorbijten…

Geniet van een zonnig herfstweekend!

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»