Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde week Een beetje een toetsenweek ook : wero, Frans en wiskunde passeerden de revue. In de taallessen wordt er nu rond ‘instructie’ gewerkt. Bij wiskunde is sprong 3 bijna afgerond. In de lessen Frans leren we van alles over ‘Le Tour de France’ . Cijfers tot miljoen komen aan bod.

Vrijdag in de muvoles werkten we onze poppenkastpoppen verder af. We schreven een scenario uit en ook zochten we achtergronden. Nog even geduld en we kunnen onze petekindjes verrassen met een heuse poppenkastvoorstelling.

Volgende week wordt het een sportieve STEMweek. We gaan zwemmen, er is een oriëntatieloop gepland en we nemen ook deel aan de STEMolympiade. Het wordt vast weer een toffe week!

Tot de volgende keer!

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»

Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Lees meer»