Weekverslagje

Zo…week 2 is ook weeral voorbij. In onze werolessen werken we nu volop aan de studiekeuze voor volgend schooljaar. En we werken ook in ons sneeuwschoolboek. De toets van sprong 6 is afgenomen en ook sprong 7 gaat vlotjes! Alles gaat verbazend goed vooruit!

Ons nieuwe studiemethode voor Frans – de flapjesmethode- wordt goed onthaald.En ook de weektaak gaat vlotjes bij onze zesdeklassers. Het zijn echte werkers en planners! Fiere juffen in het 6de leerjaar hoor!

In de muvolessen zijn we alweer aan een fijn projectje bezig: we maken stopmotionfilmpjes! Echt heel tof om te zien hoe drama/beeld/media samengebracht worden door onze leerlingen.

Volgende week staan er op woensdag pannenkoeken van onze ouderraad op de agenda. Een dikke merci alvast ouderraad en helpende handen! Donderdag start de gedichtenweek en op vrijdag komen er enkele leerkrachten van Da Vinci naar onze school. Zij gaan ons wat meer info geven over wat Forum, Villa en Casa Da Vinci te bieden hebben.

Tot volgende week !

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»