Weekverslagje

De laatste week voor de vakantie is alweer voorbij gevlogen. In de lessen Frans zijn we aan unité 24 gekomen. Er staat een toets van unité 23 te wachten, maar dat is pas voor 17 november. Tijd zat dus om na de vakantie te studeren. Voor wero en taal werkten we verder aan de lopende thema’s. Sprong 3 van wiskunde werd getoetst op donderdag en vrijdag. Woensdag konden we genieten van een lange speeltijd in een heerlijk herfstzonnetje.

Vrijdag was het een druk maar leuk dagje. We startten met de rapportjes uit te delen. Daar hoorde een kort woordje uitleg bij. Na de toets wiskunde luisterden we naar de actualiteit van de voorbije weken en dan kwamen de leerlingen van het 3de leerjaar en onze petekindjes van het 1ste leerjaar naar onze poppenkast kijken. Het bakje vol maar het was een gezellige en toffe voorstelling.

In de namiddag genoten we van een film. De rode draad van de keuzefilms was Roald Dahl. We keken naar Mathilda, Heksen of Sjakie en de chocoladefabriek. Een fijne afsluiter van het eerste stukje schooljaar.

Prettige vakantie allemaal en tot maandag 7 november. Zwemzak en turnzak niet vergeten!

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»