Weekverslagje

Even een verslagje van een fijne week in de 6de klas. Maandag weer een zwembeurt en we gingen ook met z’n allen naar de bib voor de eerste keer. Draag zorg voor dit materiaal en breng het de volgende bib-beurt mee naar de klas! Op dinsdag een toets Frans met al een aardig stukje mondelinge interactie. Nog steeds werken we in de taallessen rond Raveleijn en bij wero komt het thema ‘Pak je koffers’ aan bod. Ook zijn we bezig aan de eerste vragenreeks van Whizzkids. Woensdag startten we de dag met een ontbijt op school. Dankjewel aan de ouderraad en de helpende handen! Het was heel gezellig en lekker.

Vandaag ( vrijdag) trokken we naar de Klingse bossen voor een oriëntatieloop. Gewapend met een kompas en een kaart brachten we samen de opdrachtjes tot een goed einde. Voordat we naar ginds fietsten, nog even ons uitleven op het springkasteel dat op school stond voor de ‘Dag van de jeugdbeweging’.

Dankjewel aan onze fietsbegeleiders Johan, Etienne, Ignace, Myriam, Hugo en Raoul.

En…nog groot nieuws! Onze poppenkast gemaakt door enkele technische knobbels en handige harry’s uit onze klas is klaar. Hieronder de foto’s! Nogmaals dankjewel aan alle leerlingen en alle (groot)ouders die hieraan hebben meegeholpen. Echt top!

Zo, dat was het voor deze week. Volgende week alweer de laatste week voor de vakantie. Er staan wel wat toetsen gepland maar we spraken af: nog even doorbijten en dan is de vakantieweek echt vakantie. Geen taken of lessen dan!

Tot op het oudercontact!

Team L6

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»