Weekverslagje

Alweer een keitoffe week achter de rug. Maandag gingen we voor de eerste keer zwemmen. In de namiddag ook nog LO. Een sportieve dag dus!

Het eerste dictee in het 6de leerjaar is ook een feit. Goed geoefend allemaal. De monsterpuntjes groeien en groeien! In de lessen taal werken we verder aan de verschillende tekstsoorten. Voor wiskunde herhaalden we cijferen en de negenproef. Ook de inhoudsmaten hebben we weer onder de knie en we oefenden ook verder met knipfiguren.

De eerste toetswijzer werd ook meegegeven. Benieuwd hoe dit gaat lukken. Ja… leren leren is heel belangrijk in de 6de klas.

De herhalingsfase voor Frans is afgerond. Volgende week vatten we unité 21 aan.

Woensdag kregen we een super lekkere wafel van de ouderraad. Dankjewel!

Vandaag was het strapdag. Wij fietsten naar het wielermuseum in Klein-Sinaai. Een beetje regen hield ons niet tegen. Iedereen was gewapend met een fluohesje. Een hele groep leerlingen ook met een helm. Safety first. Knap hoor!

In het museum zagen we heel wat toffe retrofietsen en een dressing vol truitjes van bekende wielrenners. Ja hoor… zelfs het fietstruitje van Remco Evenepoel was daar!

De fietstocht was goed voor 22 km. Iets meer dan een halve marathon dus. Knap gedaan zesdeklassers. Dankjewel ook aan onze fietsbegeleiders.

Jullie lezen het … het was alweer een goed gevulde week. Prettig weekend !

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»