Weekverslagje

Onze eerste echte week in het 6de leerjaar zit er op. In de lessen wiskunde zijn we aan de herhalingslessen bezig: natuurlijke getallen optellen en aftrekken, de lengtematen weer even opfrissen en ook evenwijdig en loodrecht hebben we alweer onder de knie.

In de lessen taal werken we rond verschillende tekstsoorten. En voor wero passeren heel wat historische figuren de revue.

De révision van Frans vlot ook goed. Hier en daar zijn we al eens een woordje of een werkwoordvorm vergeten. Maar daarom herhalen we alles grondig hé!

We zijn ook al heel creatief bezig geweest: onze trotsdozen zijn helemaal afgewerkt, we ontpoppen ons als echte fotografen en we zijn ook gestart aan de alom gekende ‘zesdeklaspoppenkastpoppen’.

Jullie lezen het: we hebben niet stil gezeten.

Even ter herinnering: regelmatig worden foto’s van onze klasactiviteiten in het fotoalbum op onze website geplaatst. Neem zeker eens een kijkje!

Genieten nu van een fijn weekend en maandag de zwemzak niet vergeten!

3de leerjaar
Els Van Daele

Bezoek aan de Carrefour

We trokken vandaag met het 3e leerjaar naar de plaatselijke GB.  Juf Christine ging mee als extra begeleiding. Dank u wel daarvoor.  De juf had

Lees meer»

Weekverslagje

Na een fijne sneeuwschool en een deugddoende vakantie zijn we er maandag weer ingevlogen. Al meteen een zwemles op de planning! Ook een bibbezoek hebben

Lees meer»