Weekverslagje

We startten de week heel sportief met 2 uur LO. Dat geeft energie voor de ganse dag! In de lessen wiskunde zijn we aan de herhalingslessen bezig: natuurlijke getallen optellen en aftrekken, de lengtematen weer even opfrissen en ook evenwijdig en loodrecht hebben we alweer onder de knie.

In de lessen taal werken we rond verschillende tekstsoorten. En voor wero passeren heel wat historische figuren de revue.

De révision van Frans vlot ook goed. Hier en daar zijn we al eens een woordje of een werkwoordvorm vergeten. Maar daarom herhalen we alles grondig hé!

We zijn ook al heel creatief bezig geweest: onze verjaardagskalender is klaar, onze leeszakken werden kleurrijk versierd, onze foto’s hangen te blinken aan het hek en in de gang. En we zijn ook gestart aan de alom gekende ‘zesdeklaspoppenkastpoppen’.

Vandaag stond ook de eerste ‘one mile’ op onze agenda. Knap gelopen allemaal!

Jullie lezen het: we hebben weer niet stil gezeten.

Even ter herinnering: regelmatig worden foto’s van onze klasactiviteiten in het fotoalbum op onze website geplaatst. Neem zeker eens een kijkje!

Genieten nu van een fijn weekend en maandag de zwemzak niet vergeten!

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»