Weekverslagje

Amai… dat was even wennen maandag… Na een fijne sneeuwschool en een toffe vakantie weer op de schoolbanken. We startten met een kort wandelingetje naar de bib. Daarna gingen we op ontdekking in de workshops van de PePdag. Voor elk wat wils daar. Dat wordt vast fijn op 25 maart.

De werolessen staan volledig in het teken van de studiekeuzes. De meesten zijn er bijna uit!

We gingen voor de eerste keer meter-en peterlezen. ( foto’s in het fotoalbum) Schattig om de kleinsten en de grootsten van onze school samen te zien lezen! Het Kompas, een school vol verhalen!

We leerden ook mindmaps maken en verder stonden boeken centraal want ja… de jeugdboekenmaand ging van start. Schurken en helden… een tof thema. De zesdeklassers maakten al kennis met een aantal helden uit het non-fictie boek ’50 helden die de wereld mooier maakten’. Rond het fictieboek ‘Gangsterschool’ werken we nu verder in de lessen taal, wero, muvo,… Alweer een tof project dus.

Maandag is het zwemmen, dus zwemzak niet vergeten. En dinsdag gaan we op uitstap met de fiets.

Prettig weekend!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»