Weekverslagje

De afgelopen week startte met het afleggen van de zwemdiploma’s. Alle kandidaten zijn hiervoor geslaagd. Proficiat!

Ook de eindtoetsen namen heel wat tijd in beslag. Zowel onze klastoetsen als de OVSGtoetsen stonden op de planning. Best pittig. Nog even doorbijten nu!

We hadden ook een interessante uitstap op onze agenda staan. We brachten een bezoek aan de windturbine Nobel in Vrasene. Eerst een ritje met de fiets. Dan de beentjes losmaken op het springkasteel en daarna met de VR-bril op de klimtoren. Wat een prachtig uitzicht bovenop de turbine! We werden dan in 4 groepjes verdeeld en kregen een technische uiteenzetting over de opbouw en de werking van het windmolenpark. Groene stroom kent voor ons geen geheimen meer.

En dan nu hop naar de voorlaatste schoolweek. En wat voor een week! Naast de allerlaatste toetsen brengen we een bezoek aan het Vlaams Parlement, gaan we op sportdag naar De Ster en trekken we richting Fort Liefkenshoek. Wero mens en maatschappij, beweging en wero tijd gecombineerd. Al doende leren we het meest!

Prettig weekend!

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»