Weekverslagje

We startten de week met ons traditionele weekverslagje. Weer heel wat sportieve, leuke verhalen vertelden we aan elkaar. We werkten in de lessen wiskunde rond gemiddelde en mediaan en ook de negenproef voor cijferend delen hebben we bijna onder de knie. De lessen taal staan volledig in het teken van ‘de krant’ . We onderscheiden een feit van een mening, kijken welke soorten berichten er in een krant staan,…Ook zelf een artikeltje schrijven hoort er bij.

Er kwam een medewerker van het CLB de structuur van het secundair onderwijs uit de doeken doen. We gaan daarmee verder aan de slag vanaf nu. Want tegen eind maart zal iedereen een schoolkeuze moeten maken…het gaat snel!

We schakelden vrijdag dan plots over op afstandsonderwijs. Maar…alsof we nooit anders deden ging dat allemaal supervlot. Een pluim aan onze ganse klas en hun ouders! Het zesde leerjaar online, het is eens iets anders… Ook maandag en dinsdag verwachten we iedereen terug voor de camera. Maar nu…genieten van een welverdiend weekend! Tot maandag!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»