Uitstap naar het museum

Op donderdag12 oktober gingen we met de klas op uitstap naar het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen. We namen de tram richting Groenplaats en stapten verder langs de Nationalestraat. Bij aankomst nuttigden we eerst ons stukje fruit op de trappen en maakten een groepsfoto. De binnenkomst was alvast indrukwekkend. We startten bij de Oude Meesters onze opdrachten. Rembrandt en Rubens waren de meest gekende. Na de middag bereikten we na heel wat trappen lopen de vierde verdieping waar we schilderijen zagen van de Moderne Meesters. Hier was Ensor een inspiratie. Onze opdrachten waren heel gevarieerd : tekenen, uitbeelden, gesprekken voeren,… Nadien zetten we onze tocht terug. Het was een hele fijne en leerrijke dag.

Meer foto’s zijn te zien in het fotoalbum

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»