Sportdag

Vandaag trokken we met het 3e leerjaar naar De Klinge, voor een BAM-dag. Dit is een ‘beweeg anders maar meer activiteit’ georganiseerd door MOEV. Het is een bewegingslandschap voor het 3e leerjaar waarbij interactieve spelen en sporten centraal staan. Het opzet was alleszins geslaagd, we kregen een zeer gevarieerd aanbod aan bewegingsspelen voorgeschoteld. Zoals reactie spelen, samenwerkingsspelen, balvaardigheden en springvaardigheden.

De leerlingen schoven door op 3 plateaus met 4 bewegingspelen per plateau. De leerlingen amuseerden zich te pletter en genoten ten volle van deze activiteit. Niks anders dan blije gezichten!

Ik wil onze taxi ouders en grootouders ook even hartelijk bedanken! Dankzij jullie geraakten we op deze fijne activiteit! In de namiddag starten we met een kwartiertje lezen en daarna haalden we de werkbak te voorschijn en maakten we kennis met hamer, schroevendraaier, … Misschien krijgen jullie thuis wel de vraag of ze eens mogen timmeren of schroeven of zelfs zagen.

Poëzieweek …

Vrienden Als je in mijn arm knijpt op het juiste moment… Als je zegt wat ik net wil gaan zeggen. Als je zwijgt over wat

Lees meer»

Gsm inzamelactie

De inzameldoos voor oude GSM’s is gearriveerd en is te vinden ter hoogte van de leraarskamer. We hebben nog tot 3 februari om in te

Lees meer»