Sportdag

Vandaag trokken we met het 3e leerjaar naar De Klinge, voor een BAM-dag. Dit is een ‘beweeg anders maar meer activiteit’ georganiseerd door MOEV. Het is een bewegingslandschap voor het 3e leerjaar waarbij interactieve spelen en sporten centraal staan. Het opzet was alleszins geslaagd, we kregen een zeer gevarieerd aanbod aan bewegingsspelen voorgeschoteld. Zoals reactie spelen, samenwerkingsspelen, balvaardigheden en springvaardigheden.

De leerlingen schoven door op 3 plateaus met 4 bewegingspelen per plateau. De leerlingen amuseerden zich te pletter en genoten ten volle van deze activiteit. Niks anders dan blije gezichten!

Ik wil onze taxi ouders en grootouders ook even hartelijk bedanken! Dankzij jullie geraakten we op deze fijne activiteit! In de namiddag starten we met een kwartiertje lezen en daarna haalden we de werkbak te voorschijn en maakten we kennis met hamer, schroevendraaier, … Misschien krijgen jullie thuis wel de vraag of ze eens mogen timmeren of schroeven of zelfs zagen.

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»