Sportdag De Ster

Onder een stralend zonnetje vertrokken we vanmorgen richting recreatieoord De Ster. Alweer een zeer vlotte fietsrit van onze zesdeklassers. We zijn echt fiere juffen!

Ginds aangekomen maakten we eerst een wandelingetje. We brachten ook een bezoekje aan het dierenpark. Er waren 2 pasgeboren hertenkalfjes. Echt keischattig!

Daarna trokken we naar het aquapark. Dat was wel heel erg tof! Allemaal lachende gezichten te zien!

Na zoveel speel-en waterplezier hoorden we de maagjes knorren. We picknickten op de grasweide.

Even vrij spelen op de speeltuin en dan stond er een partijtje baseball op de planning. Heel erg spannend. Nog snel een koekje achter de kiezen schuiven en dan … de fiets weer op.

Ook de terugrit verliep super! Onze zesdeklassers zijn klaar om volgend schooljaar naar hun nieuwe school te fietsen. Daar zijn we gerust in!

We willen onze fantastische fietsbegeleiders van vandaag nog even bedanken: dankjewel Raoul, Ignace, Myriam, Etienne,Rune, Pierre en Imelda.

Na de fietstocht hebben we de fluohesjes opgehaald. Van enkele leerlingen ontbreekt dit nog. Kunnen jullie dat maandag ten laatste meebrengen naar school? Dankjewel!

Geniet van een zonnig weekend!

de juffen van L6

Strappen met de kleuters!

Wat zagen we hele leuke fietsen vandaag, de kleurrijkste helmen én mooie versierde vlagjes! Onze jaarlijkse strapdag was weer een groot succes. Op de speelplaats

Lees meer»

Strapdag

Vandaag was het Strapdag. Na een swingende start op de speelplaats vertrokken de zesdeklassers met de fiets richting Klein-Sinaai. Wat waren we blij, verheugd, fier,enthousiast,

Lees meer»

Rots en Water

Donderdag stond het eerste lesje Rots en Water op de agenda van het 4de leerjaar. We startten met de rots- en watergroet en oefenden onze

Lees meer»