Sportdag De Ster

Onder een stralend zonnetje vertrokken we vanmorgen richting recreatieoord De Ster. Alweer een zeer vlotte fietsrit van onze zesdeklassers. We zijn echt fiere juffen!

Ginds aangekomen maakten we eerst een wandelingetje. We brachten ook een bezoekje aan het dierenpark. Er waren 2 pasgeboren hertenkalfjes. Echt keischattig!

Daarna trokken we naar het aquapark. Dat was wel heel erg tof! Allemaal lachende gezichten te zien!

Na zoveel speel-en waterplezier hoorden we de maagjes knorren. We picknickten op de grasweide.

Even vrij spelen op de speeltuin en dan stond er een partijtje baseball op de planning. Heel erg spannend. Nog snel een koekje achter de kiezen schuiven en dan … de fiets weer op.

Ook de terugrit verliep super! Onze zesdeklassers zijn klaar om volgend schooljaar naar hun nieuwe school te fietsen. Daar zijn we gerust in!

We willen onze fantastische fietsbegeleiders van vandaag nog even bedanken: dankjewel Raoul, Ignace, Myriam, Etienne,Rune, Pierre en Imelda.

Na de fietstocht hebben we de fluohesjes opgehaald. Van enkele leerlingen ontbreekt dit nog. Kunnen jullie dat maandag ten laatste meebrengen naar school? Dankjewel!

Geniet van een zonnig weekend!

de juffen van L6

6de leerjaar
Els Thiron

Sporten is leuk!

Vandaag stond er een sportieve dag op de kalender. We fietsten richting De Ster. Wat een mooi tempo haalden we! Ginds aangekomen maakten we eerst

Lees meer»
algemeen
Winny Van Moeseke

Dag van de schoonmaak

Vandaag zetten we het schoonmaakteam van het kompas graag eens extra in de bloemetjes!! Een dikke dankjewel om het hier steeds zo netjes te verzorgen.

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Vlaams Parlement

Als afsluiter van ons project ‘Verkiezingen’ trokken we vandaag naar het Vlaams Parlement in Brussel. We hadden een supergids mee met kennis van zaken: onze

Lees meer»

Rollebolle…

Sportdag van de olifanten! Vandaag, dinsdag, zijn we op sportdag geweest met de olifantenklas. Het was een ochtend vol beweging en plezier! We begonnen met

Lees meer»