Sneeuwklassen: woensdag 15 februari 2023

Hiep hiep hiep hoera voor juf Els! Ze werd tijdens het ontbijt verrast door de leerlingen met een muzikaal ondersteund verjaardagslied en de nodige tekeningen, briefjes, …

Vandaag was het een speciale skiles: we gingen namelijk Rennfahren! De skimonitoren timeden onze slalom en zo kreeg iedereen aan het einde van deze les een medaille en diploma. De leerlingen konden een gouden, zilveren of bronzen medaille verdienen naargelang hun behaalde snelheid.

Na een heerlijke maaltijd (puree met balletjes in tomatensaus/alternatief) vertrokken we met de bus naar het nabijgelegen dorp: Forchach. Daar bezochten we een knappe hangbrug. Hier maakten we een leuke groepsfoto. We maakten een erg mooie wandeling van bijna 9 kilometer lang door de natuur. Moe maar voldaan kwamen we toe aan ons huis. De verfrissende douche deed deugd.

De week is voorbij gevlogen en ondertussen zijn we al aan onze laatste avond in het Lechtal gekomen.  We vieren vanavond juf Els haar verjaardag én onze laatste avond. Dubbel feest dus! Iedereen trok zijn mooiste outfit aan om aan te schuiven aan de feesttafel. Na dit feestmaal zetten we de avond verder met muziek, dans, hapjes en drankjes.  PARTY !!!

Fijne vakantie!

We wensen iedereen een fijne vakantie en zien elkaar terug op de donderdag 29 augustus op de welkomdag tussen 18u en 19u of zeker op

Lees meer»