Sneeuwklassen: maandag 13 februari 2023

Het was nog opvallend stil in huis Verriest deze ochtend toen de juffen ons kwamen wekken. Na een lekker ontbijtje maakten we ons klaar om naar de skipiste te gaan voor onze 4de skiles. Wat een verschil met de eerste les! We komen allemaal al vlotjes de berg naar beneden achter onze monitoren.  De zesdeklassers doen dat hier super.

Na de skiles namen we de bus richting Jochelspitze. We namen de kabelbaan in Bach tot 1800m hoogte. Wat een adembenemend zicht hadden we daar boven op de top. Onder een stralende zon verorberden we ons lunchpakket met een verfrissend drankje. Daarna speelden we nog even in de sneeuw en wandelden we terug richting Bach. De bus op en terug naar ons sneeuwschoolhuis.

Na een verfrissende douche aten we lekkere spinaziepuree met fishsticks als avondeten en spelen deze avond een ladderspel als avondactiviteit. Daarna dagboek schrijven, diploma’s uitreiken, … en naar dromenland ….

3de leerjaar
Els Van Daele

Bezoek aan de Carrefour

We trokken vandaag met het 3e leerjaar naar de plaatselijke GB.  Juf Christine ging mee als extra begeleiding. Dank u wel daarvoor.  De juf had

Lees meer»

Weekverslagje

Na een fijne sneeuwschool en een deugddoende vakantie zijn we er maandag weer ingevlogen. Al meteen een zwemles op de planning! Ook een bibbezoek hebben

Lees meer»