Reporters van de week: Shawn en Natalia

Beste ouders,

hier zijn we weer!! Wat hebben we het druk gehad de voorbije weken!! Maar we hebben wel al heel wat fijne dingen gedaan!!

Vorige vrijdag was het strapdag op school. Jammer genoeg was het behoorlijk regenachtig die dag, waardoor we alles een beetje verspreid moesten doen. Samen met de kindjes van de derde kleuterklas hebben we onze fietsen een beurt gegeven zodat ze terug blonken. Wie klaar was kreeg een zelfversierd vlagje aangebonden en mocht even fietsen op de speelplaats. Na de koekenspeeltijd hadden we ook nog een fietsmomentje. Op de website van de school komen nog meer foto’s van onze fiets-wash.

In de klas hebben we ook al heel wat nieuwe dingen geleerd!

Bij de leesles leerden we weer enkele nieuwe letters: p, aa, r en s. We kunnen nu al heel wat woorden lezen door de lettertjes te hakken en te plakken. Ook oefenden we al flink om ook de schrijfletters goed te kunnen vormen. Dat is niet altijd zo gemakkelijk, maar we doen allemaal flink ons best.

De rekenlessen gaan ook goed vooruit. We hadden op woensdag zelfs onze eerste echte rekentoets. Hoeveel is eentje minder, eentje meer; hoeveel figuurtjes staan op de tekening; wat is zwaar, wat is licht… Ook dat lukte goed voor iedereen.

Zo, nu zijn jullie allemaal weer een beetje beter op de hoogte van wat er in onze klas gebeurd.

Tot de volgende keer!!

Shawn en Natalia.

Poëzieweek …

Vrienden Als je in mijn arm knijpt op het juiste moment… Als je zegt wat ik net wil gaan zeggen. Als je zwijgt over wat

Lees meer»

Gsm inzamelactie

De inzameldoos voor oude GSM’s is gearriveerd en is te vinden ter hoogte van de leraarskamer. We hebben nog tot 3 februari om in te

Lees meer»