Reporter van de week: Zakia en Hudayfah

Dag mama’s en papa’s,

het is weer even geleden dat we een verslagje op de website hebben gezet. Hoog tijd om ter vertellen wat we allemaal deden.

De taallessen gaan gewoon verder. We leren elke week wel 2 of 3 nieuwe letters. Zowel lezen als schrijven. Vandaag mochten we bij juf Julie nog eens tonen wat we allemaal al kunnen lezen.

Bij de rekenlessen oefenen we nu heel veel om + en – tot 6 te doen. Met kleurpotloden erbij en eraf, met blokjes, met rekenverhaaltjes, … Heel veel oefenen om alles goed te snappen. We doen allemaal ons uiterste best.

Bij de lessen wero leren we allerlei dingen rond het thema ‘de boomhut’. Deze week zagen we zelfs een filmpje over een pissebed 😉

We hebben ook nog heel wat ander leuke dingen gedaan. Voor de vakantie maakten we soep met de kinderen uit de olifantenklas. En als ze klaar was mochten we eens proeven ook natuurlijk! Hoekenwerk vinden we ook super leuk. Rond het thema herfst bij juf Caitlin, krokodil met kiespijn om te leren lezen, splitsen met allerlei materiaal, wie is het?, werken met de letterdozen, … Het kan niet op!!

Zoals je kan zien op de foto’s zitten we dus zeker niet stil in het 1e leerjaar!!

Tot volgende week!

Groetjes

Zakia en Hudayfah

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»